Javni poziv za dodjelu potpora za proširenje postojeće djelatnosti u 2022.

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2021. do 2023. godine, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za dodjelu potpora za proširenje postojeće djelatnosti u 2022. godini, koji će biti otvoren u razdoblju od 9. svibnja do 7. lipnja 2022. godine.

Za potporu po ovom pozivu može kandidirati braniteljska zadruga koja je bila korisnica mjere Ministarstva namijenjene poticanju osnivanja zadruga odnosno potpore radu zadruga te potpore projektima zadruga hrvatskih branitelja u sklopu programa namijenjenih stručnom osposobljavanju i zapošljavanju koji su se provodili u prethodnom razdoblju, kao i braniteljska zadruga koja nije koristila
ovu mjeru potpore u razdoblju od 2018. do 2021. godine.

Razdoblje zaprimanja zahtjeva po ovom pozivu traje od 9. svibnja do 7. lipnja 2022. godine. Svi zahtjevi bit će riješeni najkasnije do kraja 2022. godine.

Sve dodatne i valjane informacije o dodjeli potpora za proširenje postojeće djelatnosti, kao i obrazac zahtjeva mogu se dobiti isključivo u Ministarstvu hrvatskih branitelja, na mrežnoj stranici branitelji.gov.hr, te u Područnim odjelima Ministarstva u županijama (kontakti dostupni na https://branitelji.gov.hr, u dijelu O Ministarstvu, Djelokrug, Direktna komunikacija).

Detaljnije informacije o Pozivu pročitati ovdje.

 

 

 

 

Povezane objave

Skip to content